Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Більшість американців вірить у втручання РФ у вибори

26 квітня 2017 р., 21:28

Третина жителів США говорить, що Росія не чинила спроб вплинути на президентські вибори.

Більшість американських громадян упевнені, що Росія втрутилася у вибори президента США. Про це свідчать дані опитування видання The Washington Post і телеканалу ABC News.

Так, 56% американців вважає, що російська влада вплинула на результати виборів.При цьому 39% вірять у змову між членами команди Дональда Трампа і Москвою. 12% вважають, що Росія намагалася втрутитися, але вплинути не змогла.35% опитаних американців вважають, що Росія навіть не намагалась втрутитися у вибори.Жителів США також запитали, чи шпигував Барак Обама за Трампом, коли займав пост президента. 32% відповіли "звісно", 56% кажуть, що стеження не було.Також наголошується, що 42% респондентів впевнені, що конгрес зможе провести справедливе розслідування щодо можливості мати вплив на президентські вибори в США.Нагадаємо, інше опитування WP і ABC показало, що 51% американців підтримують удар США по Сирії вночі проти 7 квітня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp