Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці зустріли літо з «Океаном Ельзи» (ФОТО)

7 червня 2017 р., 09:23

80 тисяч закарпатських прихильників гурту прийшло на їхній концерт

Перший день літа в Ужгороді був гарячий не лише через погоду, спеки у повітря додала вечірня атмосфера на стадіоні «Авангард». Під час концерту відомого українського гурту «Океан Ельзи». Музиканти завітали до Ужгорода у рамках свого світового туру, який стартував ще минулоріч.

{g}

Протягом трьохгодинного концерту лідер гурту Святослав Вакарчук невпинно дякував закарпатським прихильникам за теплий прийом, зауважував, що радий знову бути у нашому краї, до слова, музикант народився у Мукачеві, тому називає Закарпаття рідною землею, а також просив шанувальників не сперечатися з приводу того зі Львова він чи з Мукачева, бо, за його словами, обидва міста – рідні.

Також  на захід завітали і ужгородці з особливими потребами, які потрапили туди на благодійній основі – організатори концерту виділили для них 16 квитків. За гарні емоції ужгородці з обмеженими фізичними можливостями щиро вдячні  генеральному дирктору СЮЗУ України Юрію Герасименку.


А ще Вакарчук під час концерту зізнався, що йому соромно, бо не був на Закарпатті з 2010 року, але пообіцяв, що концерт відпрацює так, як за всі роки. Прихильники гурту в унісон співали всі пісні, танцювали, і створювали атмосферу за допомогою ліхтариків на мобільних телефонах. Вдячні шанувальники кілька разів викликали кумирів «на біс», благаючи співати улюблені хіти знов і знов.

Вікторія Лисюк
, «Час Закарпаття»


Фото - зі спільноти гурту у "Фейсбуці"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp