Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко: У мене немає бізнесу в Росії

29 вересня 2018 р., 16:00

Порошенка запитали про його бізнес.

Липецька фабрика Рошен закрита і не буде запущена, стверджує президент. З перших днів війни вона була заарештована.

Президент України Петро Порошенко заявляє, що не має і не може мати бізнесу в Росії.

"У мене був бізнес у Росії до війни, але війна все змінила. І тепер я хочу, щоб усі почули - у Порошенка бізнесу в Росії немає і бути не може. Ні аграрного, ні патокового, ніякого іншого", - сказав президент на відкритті міжнародного економічного форуму в Харкові.

Він зазначив, що не виправдовується, а навпаки, "безпосередньо звинувачує своїх політичних опонентів в Україні у відвертій брехні, чорному піарі, підіграванні російській пропаганді".

За словами Порошенка, після анексії Криму Росія конфіскувала у нього Севастопольський морський завод."

Де-факто його у мене немає, але окупантам дарувати його ніхто не збирається. І я кожного разу маніфестую це, вносячи його у свою електронну декларацію", - пояснив він.

Також президент розповів про Липецьку кондитерську фабрику, яка належала його компанії.

"Окрема історія - Липецька кондитерська фабрика. За наказом Путіна вона з перших днів війни була заарештована. Для чого? Щоб її не можна було ні продати, ні передати. Це технологія. Він навмисно блокував її продаж, щоб дати українській опозиції підстави звинувачувати мене в наявності Липецької фабрики. Опозиція все зрозуміла, пас від Кремля прийняла", - вважає Порошенко.

Він підкреслив, що Липецька фабрика Рошен закрита і не буде запущена.

Нагадаємо, що група ТАС бізнесмена і політика Сергія Тігіпка досягла попередньої домовленості про купівлю ЗАТ Завод Кузня на Рибальському, який належить Порошенку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp