Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-адвокат Трампа визнав дачу неправдивих свідчень у "російській справі"

29 листопада 2018 р., 22:10

Майкл Коен визнав провину в неправдивому свідченні в "російській справі".

Майкл Коен визнав, що зробив неправдиві заяви у 2017 році під час слухань у сенаті США про плани по будівництву Трамп-тауер у Москві.

Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен у четвер, 29 листопада, визнав провину в наданні неправдивих свідчень у так званій "російській справі". Про це повідомляє The Associated Press.

За інформацією агентства, він визнав, що зробив неправдиві заяви у 2017 році під час слухань у сенаті США про плани по будівництву Трамп-тауер у Москві.

Зазначено, що Коен уже покинув будівлю суду Манхеттена, куди він прибув раніше в четвер. Він не став відповідати на питання журналістів, які чекали на нього біля виходу з будівлі.

Передбачається, що вирок у цій справі буде ухвалено 12 грудня.

Раніше під час розслідування команди спецпрокурора Роберта Мюллера юрист визнав себе винним у фінансових махінаціях під час передвиборної кампанії за вказівкою Трампа.

Юрист також відомий тим, що заплатив порноактрисі Стормі Деніельс за мовчання про її зв'язки з Трампом, що мали місце 10 років тому.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp