Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Республіканці при Трампі перестали боротися з комунізмом - Обама

8 вересня 2018 р., 10:00

Обама розкритикував президентство Трампа.

Обама також звинуватив Республіканську партію в тому, що за президентства Трампа вона перестала боротися з комунізмом.

Президент США Дональд Трамп наживається на сподіваннях простих громадян. Про це заявив колишній американський лідер Барак Обама у своїй промові в університеті Іллінойсу, повідомляє CNN.

"Все це розпочалося не з Дональда Трампа, він лише наслідок, а не причина. Він просто набирає політичні бали на невдоволенні, які викликали політики протягом довгих років. Страх, гнів - це все вкорінене в нашому минулому, але також породжене серйозними потрясіннями, які відбулися за короткий час", - заявив він.

Обама також звинуватив Республіканську партію в тому, що за президентства Трампа вона змінила головному принципу своєї зовнішньої політики: перестала боротися з комунізмом.

"Що сталося з Республіканською партією? Їхньою головною темою завжди була боротьба з комунізмом, а зараз вони плазують перед колишнім главою КДБ, активно блокуючи законодавство, що захищає наші вибори від втручання Росії. Що сталося?", - заявив екс-президент.

Обама закликав своїх слухачів не голосувати на прийдешніх проміжних виборах до Конгресу США за республіканців.

Нагадаємо, 6 листопада в США відбудуться проміжні вибори в Конгрес. В результаті цих виборів повинна повністю переобратися нижня палата, а також 33% сенаторів.

Раніше повідомлялося, що понад 40% американців вважають Обаму найкращим президентом за всю історію США.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp