Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заступник глави АП назвав фаворитів Зеленського

28 травня 2019 р., 16:30

Зеленський і глава його адміністрації Богдан

У президента є топ-двійка, яким він довіряє в рівній мірі, говорить заступник глави АП Тимошенко.

Найближчими до президента Володимира Зеленського людьми є глава його адміністрації Андрій Богдан і перший помічник Сергій Шефір. Про це розповів в інтерв'ю НВ заступник глави АП Кирило Тимошенко.

"Є топ-двійка. Богдан і Шефір рівнозначні. Це люди, яким президент довіряє проводити якісь зустрічі, це формування його графіка, але не в форматі асистента", - сказав Тимошенко.

За словами заступника голови АП, він добре знає Богдана, і вони давно дружать.

Відповідаючи на питання про резонанс навколо призначення Богдана на посаду глави АП, Тимошенко сказав: "Ми фахівці в інформаційній політиці, але, крім цього, є реальне управління процесами. Ми розуміємо, що крім Богдана, людини, якій довіряє президент, немає більше в команді... І Шефір. Але це дві рівнозначні позиції, в принципі".

За його словами, в роботі АП багато всяких нюансів, які "всі кинули і поїхали". "Тому був призначений Богдан. Ми розуміли, що буде скандал. Але ми обрали шлях, краще нехай буде скандал, ніж тут все завалиться. Плюс наша позиція, що він не порушує закон. Нехай подають до суду, і суд вирішить", - заявив Тимошенко.

Нагадаємо, за даними Мін'юсту, Богдан підпадає під закон про люстрацію, таким чином він не може займати посаду глави Адміністрації президента.

Після призначення Богдана главою АПУ на президента подали в суд.Активісти вимагали скасувати указ Зеленського, оскільки новий глава АП займався антикорупційною політикою за часів Віктора Януковича.

В АП ж заявляють, що Зеленський звільнить Богдана, якщо Конституційний Суд визнає законними положення закону про люстрацію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp