Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У депутатських запитах ‒турбота про ремонт доріг, облаштування спортмайданчиків і велосипедних доріжок

24 грудня 2019 р., 10:05

У ході 17 – ї сесії облради обласні обранці подали низку депутатських запитів із вирішення актуальних питань щодо розвитку громад на місцях.

Так, Наталія Костелеба – Веремчук звернулася із двома депутатськими запитами. В одному з них Наталія Юріївна клопотала про виділення коштів у сумі 4 млн грн для проведення середнього поточного ремонту дороги Великі Ком’яти-Боржавське, в іншому - про виділення коштів у сумі 1 млн грн для встановлення спортивного майданчика зі штучним покриттям у с.Мала Копаня Виноградівського району.

Роман Фурман клопотав про необхідність проведення капітального ремонту велосипедної доріжки на ділянці автодороги Підвиноградів-Руська Долина- Нове Село Виноградівського району. Тут, за словами депутата, часто відбуваються дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів через відсутність належного облаштування велосипедної доріжки.

Депутатські запити підтримано у сесійній залі та скеровано у відповідні інстанції для розгляду і вирішення.

Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp