Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські бізнесмени заправили автівку, щоб військові змогли привезти зброю

21 березня 2014 р., 12:56

"Ми прийшли до військових і спитали: "Ви взагалі щось робите?", - розповів активіст Володимир.


Ті відповіли, що зброя стоїть на складі (на Рівненщині, - ред.) але немає ні машини, ні солярки, щоб її привезти на Закарпатський територіальний батальйон. Військові сказали, що відкрили резерви, а там солярка тридцятирічної давнини, - розповідає «Часу Закарпаття» активіст Правого сектору Закарпаття Володимир. Він надав та заправив каміон на якому була доставлена зброя.

«Із нас кожен третій – бізнесмен, яких усе вже просто дістало. Я, на приклад, заправляю машину. Можу ще одну заправити», - каже Володимир.

Закарпатський обласний військовий комісар Іван Васильцюн підтвердив, що були підприємці які надавали посильну допомогу армії, у тому числі допомагали й бензином.

Завдяки привезеній зброї, війську вдалося поповнити запаси, яку більше тижня тому із собою забрала батальйонна група гірсько-піхотного полку, що поїхала захищати східний кордон.

«Зброя є, люди є і готові до виконання завдань за призначенням. Є штатні військові частини, які укомплектовані зброєю і людьми. Є техніка, штат, усе як положено. Закарпаття не кинуте, Закарпаття захищене починаючи від кордону і закінчуючи повітряним простором», - наголосив Іван Васильцюн.

Час Закарпаття












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp