Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорці отримали від росіян "спокусливу" пропозицію загарбати Закарпаття?

23 березня 2014 р., 22:18

Польське МЗС отримало офіційний лист від депутата Державної Думи у якому пропонується поділити територію України.

Заступник Голови Державної Думи, лідер ЛДПР Володимир Жириновський пропонує Польщі вимагати референдуму про прихильності до Польщі в п'яти західних областях України: Волинській, Львівській, Івано -Франківській, Тернопільській та Рівненській областях. 

Аналогічну «пропозицію» отримали Угорщина і Румунія стосовно Закарпаття та Буковини. В Україні залишиться тільки її центральна частина. 

Цей " неймовірниий" лист МЗС Польщі оцінює як "дивний". Володимир Жириновський отримає, на скільки можливо, ввічливу відповідь. 

Відомий своїми суперечливими заявами російський політик раніше закликав до розділу України з трибуни Державної Думи: "Київ ніколи не погодиться на федералізацію України, так як він більше не в змозі управляти нічим"​, - сказав він тоді. 


Русин 23.03.2014 23:14 IP: 96.165.191.178
дай Бог, шобы ся так стало. Мы востановиме Подкарпатську Русь, котру у нас у 1938 году срані сычовикы- бендеровці забрали, а у 1944 хозяйин усього світу - батько Сталін.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp