Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні заступник губернатора у телефонному режимі вирішував проблеми закарпатців

28 березня 2014 р., 15:27

У п’ятницю, 28 березня, заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Михайло Попович взяв участь у проанасованій прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Першим зателефонував Іван Бенца із с.Лази, що на Тячівщині, і поскаржився на бездіяльність правоохоронних органів району, до яких він неодноразово звертався щодо шахрайських дій з боку дружини, яка у відсутність заявника неправомірно переписала транспортний засіб на іншу особу. Михайло Попович, уважно вислухав та повідомив скаржника, що цим питанням займеться відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи ОДА, яким буде доручено у стислі терміни розібратися та повідомити про результати перевірки з даного питання. 

Пані Світлана, інвалід, проживає у с.Грушево Тячівського району звернулася із проханням про надання одноразової допомоги на лікування. З таким же болючим питанням до посадовця звернувся мешканець Сваляви, інвалід війни Олександр Самойленко. Він розповів про те, що на сьогодні його сім’я знаходиться у вкрай скрутному фінансовому становищі, тож не вистачає коштів на лікування та придбання ліків для дружини – інваліда ІІ групи та сина – інваліда І групи. 

Всі звернення мешканців Закарпаття Михайло Попович доручив відповідним державним структурним підрозділам здійснити оплату одноразових матеріальних допомог за адресою проживання заявників. 

Нагадаємо, зі зверненнями, скаргами та пропозиціями закарпатці можуть звернутися за телефоном 8 (800) 502-70-80 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) у визначені дні та години. Це дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади та вирішити актуальні проблемні питання. 
Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp