Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська влада розповіла про проблеми краю заступнику Міністра економічного розвитку і торгівлі України

20 квітня 2015 р., 12:13

Серед тем - інвестування та халепа у Солотвині.

Про це Василь Губаль повідомив у мережі "Фейсбук":

"Мав нагоду зустрітися з представником економічної частини Уряду. На Закарпатті перебуває Руслан Корж - заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України. Урядовець сьогодні бере участь у «Днях України» та першому Словацько-Українському форумі, що тривають у Кошіце, та скористався приводом для зустрічі із владою Закарпаття. 

Разом з головою обласної ради Володимиром Чубірком та моїм заступником Михайло Рівісом розповіли панові Руслану про найважливіші справи і проблеми краю. Торкнулися як міжнародної співпраці, так і соціальних питань закарпатців. З-поміж іншого, вели мову про потребу співпраці з Кабміном, власне, урядових гарантій для розбудови пунктів пропуску на кордонах та, що особливо актуально, в спільному з угорцями проекті зі зведення автошляху. Також спілкувалися на тему енергозаміщення та енергоощадження, повідомили про уже зроблене в краї та те, що плануємо. Чи не найскладніші справи – це ремонт доріг в умовах браку фінансування, тут теж чекаємо на підтримку як Уряду, так і Верховної Ради. Звісно, ідеться і про проекти, важливі для екології. Зокрема, мова про плани вже до кінця року облаштувати в області три сміттєсортувальні об’єкти. 

Затим я попросив в представника Кабміну сприяння у залученні в край інвестицій, а також у справах, пов'язаних з дуже проблемною ситуацією, яка є в Солотвині. Адже з тим, що відбувається там, область сама не впорається. Пан Роман запевнив, що підніматиме ці теми у Києві. А вже завтра спільно братимемо участь у відвідинах провідних підприємств області. розраховую на те, що урядовець оцінить і роботу, і потенціал Закарпаття, аби спільно з центральною владою ми могли здійснювати кроки для розвитку регіону."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp