Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

План об’єднання закарпатських громад підтримали у Кабміні

26 травня 2015 р., 15:23

Закарпаття одним із перших надало програма адмінреформи

Модель перспективного плану, підготовлена експертами Офісу реформ у Закарпатській області повністю підтримана фахівцями Мінрегіонбуду. Про це у телефонній розмові повідомив директор Офісу Іван Дем’янчук.

«Закарпаття від нині ставитимуть в приклад іншим областям», - цитує Іван Васильович висновок комісії, на якій закарпатці презентували свою концепцію.

«Завтра ми отримаємо факсограму – підтвердження цього висновку, - продовжує думку заступник головного архітектора області Олег Боршовський. – Ми попросили зафіксувати можливість вносити можливі зміни у цей план роботи у тому випадку, коли вони будуть аргументовані і доцільні».

Нагадаємо, кожна область презентує у Мінрегіонбуді, як головного куратора реформ у сегменті створення спроможних територіальних громад, свої моделі перспективних планів напередодні розгляду їх на сесіях обласних рад. У таких зустрічах беруть участь представники регіонів, фахівці міністерства, Асоціації міст України та інших громадських організацій.

Офіс реформ у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp