Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Нам дійсно було запропоновано писати заяви на звільнення" - очільник Тячівщини

27 вересня 2014 р., 14:37

Однак такі заяви новопризначеного керівника Закарпаття та ще й на офіційному рівні м’яко кажучи - упереджені.

На днях в Інтернеті з’явилася інформація про те, що всі голови районних адміністрацій пишуть заяви на звільнення, у зв’язку з призначенням нового губернатора в області Василя Губаля.

Ось як це прокоментував голова Тячівської РДА Петро Голубка:

- Так, на зустрічі з новопризначеним губернатором нам дійсно було запропоновано писати заяви на звільнення за власним бажанням. Однак всі ми, а це 13 керівників районів, відмовились це робити. І вважаю, що зробили правильно. Не тому, що хтось тримається за посади. Зовсім ні. Однак на це мають бути підстави – з яких причин і за що відбувається звільнення.

Читайте також: Порошенко звільнив голову Берегівської РДА

Наступне. Якщо ми говоримо про побудову цивілізованого суспільства, то повинні дотримуватися принципів демократії. Призначень як при Януковичу більше не буде, цього не дозволить громадськість. Нехай кандидатура наступника, якщо він уже є, буде оприлюднена і мешканці Тячівщини визначаються, чи достойна ця людина керувати районом.

Тому вважаю заяву губернатора, яка, до речі була озвучена офіційно через прес-службу ОДА, упередженою.

На сьогодні керівництво Тячівської райдержадміністрації працює у штатному режимі, я знаходжуся на своєму робочому місці. Тому мешканці Тячівщини можуть звертатися в адміністрацію у вирішенні будь-яких питань згідно нашого графіку роботи.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp