Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль розбиратиметься з землею

15 грудня 2014 р., 16:05

Для цьоого керманич краю скличе "круглий" стіл.

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, коментуючи ситуацію із землею для учасників АТО, повідомив, що скликає на середу велику нараду за участі представників Держземагентства в області – для того, аби в деталях розібратися, з чим край має справу стосовно можливостей виділення ділянок.

Керівник області поінформував, що різні адміністративні одиниці краю отримують заявки про виділення землі учасникам АТО і в більшості райони й міста області справляються з цим питанням – знаходять вільні території і займаються оформленням; найбільше проблем – в обласному центрі. Відтак саме Ужгород і потребує уваги. У той же час голова ОДА акцентує: зрозуміло, що саме обласний центр і має найбільше навантаження – як столиця краю, й часто по землю в міськраду звертаються і люди, які не проживають в Ужгороді.

"Я підтверджую намір обласної влади допомогти в цьому питанні і разом зі службами посприяти у вивченні можливостей міста для виділення землі учасникам АТО. Знаю, що вільна земля в Ужгороді є й ще раз закликаю міську владу поставитися до цього питання відповідально" – каже Василь Губаль.

Керівник області додав: "Також я ініціюю і, так би мовити, "ширший" "круглий стіл" щодо справ Ужгорода. Ми всі – закарпатці, і не можемо ігнорувати життя обласного центру, те, чого він потребує. Питань, які варто обговорити (а робитимемо це винятково відкрито і публічно) – чимало. Запрошую до цього нинішнє міське керівництво. А вже у середу обговоримо справи із землею – звісно, не лише Ужгорода, а й усіх районів, у тому числі і ситуацію із розпаюванням, тощо".

Ініційовану головою ОДА зустріч стосовно справ обласного центру заплановано провести також до кінця цього тижня. Василь Губаль готовий зустрітися з представниками Ужгородської міської ради за "круглим столом", аби розглянути перспективи не лише земельних чи господарчих справ, а й певних проектів, спільних для міста й області, в тому числі довгострокових, а також ситуації із Водоканалом.

Прес-служба Закарпатської ОДА












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp